04-04-10

Bijna 1 jaar

paasdag 012

                                        FJERLA FROM CAILINS GARDEN

Het is al bijna weer een jaar geleden dat deze mooie dame 9 puppy's kreeg.Over veertien dagen komen ze allemaal hun verjaardag samen met mama vieren.Wie had er gedacht dat de drie teefjes hier zouden blijven.Drie teefjes??? Ja want Ian is terug naar zijn baasjes, die hun geluk niet op kunnen.Ian is 4 mnd bij ons geweest en na een goede revalidatie van het vrouwtje is de Koning weer terug op zijn kasteel.

Helaas is Ivy voor een tweede keer terug gekomen.Zij had meer zorg en begeleiding nodig dan was voorzien.Zodoende is Ivy bij ons terug en hebben wij besloten haar te houden.Wij zijn nu druk bezig om haar alles te leren wat ze allang had moeten leren. Ze is een hele nieuwsgierige leerling die snel leert en heel de dag alleen maar lol heeft in het leven.

paasdag 007

                                        Ivory from Fjerla's Legacy

paasdag 009

                                 Isabelle from Fjerla's Legacy

paasdag 011

                                                  Iska from Fjerla's Legacy

15:31 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Mooie mama, mooie zusjes ... Ho-ho-ho : wat een prachtige Paasfoto's van mijn mama en mijn zusjes !!!! En ze zien er allemaal om ter mooist uit !!!
Natuurlijk dat ik de dagen aftel naar onze verjaardags-reunie. Baasje zegt : "nog 14 keer slapen", maar bij mij zal dat wel nog meer dan 80 keer zijn, want ik slaap toch nog zo'n 6 keer per dag...
Knuffel van Igor én de baasjes !

Gepost door: Igor | 04-04-10

kan niet wachten Ik kan bijna niet wachten tot we jarig zijn. Baas heeft al voor mijn verjaardag een nieuwe lijn gekocht(die andere had ik door gebeten) ik hoop dat mijn zusjes er allemaal zijn, en ik ben blij dat ik mijn 2ling broer igor mag zien.
Izar

Gepost door: izar | 06-04-10

Bloggersbijeenkomst Interesse om eens wat kollega-bloggers te ontmoeten ? Klik en kijk op onze blog en vertel het voort !!

Gepost door: BBB | 08-04-10

De commentaren zijn gesloten.