25-01-10

GOED BEGIN

NIEUWE FOTO'S IN HET FOTOALBUM                                                                            Het jaar 2010 heeft een goede start gemaakt.Alle honden en pups zijn goed door de jaarwisseling gekomen.We hadden ook nog een bezoek bij Ingo te brengen, de vorige keer waren Ad en Ik alleen gegaan, nou dat was niet de bedoeling.Dus maakte wij de belofte om terug te komen met alle 4 de pyrs.Zondag 17 jan. zijn wij met z'n alle bij Ingo geweest.Wat een feest was dat.Heel de middag hebben ze door de gigantische tuin gestruind.Aan het eind van de middag zijn wij met 4 uitgeputte honden huiswaarts gegaan.

.spelen ingo 011 (2)

Inmiddels is Ivy al aardig gesetteld bij Joke en haar gezin.Natuurlijk zijn nu niet alle problemen opgelost, daarvoor heeft ze teveel meegemaakt.Meer nog dan wij denken.Na drie weken bij Joke is ze ook gewogen en weegt nu 30 kg, dat is 5kg erbij in drie weken.

IMG_9928

IMG_0001

Deze twee foto's van Ivy zijn van 28 januari wat een verschil met een maand geleden.

IMG_9998


 

Zoals jullie in de linkerkolom kunnen zien hebben wij een nieuwe dekking met Fjerla gepland in de zomer van 2010.De toekomstige papa is nog niet bekend.

Hieronder nog een foto van Iggy toen hij 8 mnd was.Een heerlijke jongen.

.iggy 001

Igor al net zo groot als het vrouwtje.

IgorTJE wordt groot._. 007

 

 

 

17:50 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook