10-10-09

Zusterliefde

Dinsdagnacht worden we wakker gemaakt door Belle.Nou doet ze dit wel vaker maar nu breekt ze echt de huiskennel af.Bij de huiskennel aangekomen tref ik een zieke Iska aan.Ze had een paar keer overgegeven en voelde zich niet happy.Terwijl ik dat aan het opruimen ben geeft ze nogmaals over dit keer zat er bloed bij.Direct de dierenarts geraadpleegd en samen besloten haar thuis goed in de gaten te houden.Ze heeft hierna nog ettelijke malen overgegeven totdat zij om half acht in slaap viel.Om tien uur op controle naar de dierenarts die kon geen duidelijke diagnose stellen voor de zekerheid een spuitje en een drankje.Afgesproken werd dat we om drie uur contact zouden hebben.s'Middags viel bij mij het kwartje, s'maandags heeft Iska de poetsdoek met daarin primer weggehaald.Ze had dus primer binnen gekregen.Direct de Gamma gebeld en binnen een kwartier wist ik alles over dit product. Remendie afwachten het gaat vanzelf over en inderdaad woensdagmorgen werd ik door Iska wakker gemaakt.Ze keek me echt zo aan of ze wou zeggen wat doe jij nou hier op de bank.

Al die tijd is BELLE niet bij haar vandaan geweest en heeft voor haar gezorgd.Dat noem ik nou echte ZUSTERLIEFDE.

18:29 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

oppassen Pas maar goed op mijn zusjes anders ..............
stuur ik Igor die is er sneller.
poot Izar

Gepost door: Izar | 12-10-09

OEI-OEI-OEI-
Ikke-ikke-ikke was toch verschoten toen ik hoorde wat er met zusje gebeurd was !!! Gelukkig had het baasje, toen hij 's morgens het nieuws las, meteen ook al het goede nieuws dat het blijkbaar allemaal snel weer goed kwam. Het was trouwens ook een geruststelling te weten dat zusje Iska dicht in de buurt continu de waak deed. Flinke meiden, die zussen van mij ! Groetjes ook aan Izar !

Gepost door: Broer Igor | 13-10-09

Sorry, ikke-ikke-ikke was weer eens mis met die zussen van mij : natuurlijk was het Belle die zo flink lette op haar zieke zus Iska... ik kan soms toch zo erg verstrooid zijn ! Doe-oeg!

Gepost door: Broer Igor | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.