06-04-09

50ste dag

fjerla dikke buik klein 002Vanaf vandaag over 10 dagen kunnen die kriebels in mijn buik geboren worden.Ik ben nu echt zwanger ik doe alleen nog slapen en eten.Intussen zijn het vrouwtje en baasje druk bezig de boel hier te verbouwen.Vorige week komt ze thuis met een hek nouja wat moet je daar nou mee.Het was voor mijn kraamkamer helemaal voor mij alleen.Als ik nu echte rust wil ga ik lekker in mijn eigen kamer liggen.Afgelopen zaterdag sjouwen ze een hoop hout mijn kamer in, dat is voor jou en de puppy's.Wat moet ik met dat hout.Maar toen het baasje klaar was snapte ik het.Hij heeft een super grote mand voor mij en de puppy's gemaakt.Ik kan daar s'nachts heerlijk in slapen.fjerla dikke buik klein 001

16:46 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Nou, Fjerla dat is een mooie mand die jou baasje en vrouwtje gemaakt hebben. Ruimte zat voor jou en je kinderen hoor! En wat heb je een mooie dikke buik. Nou, veel plezier met deze nieuwe ontwikkelingen en we blijven het bijhouden via je site. Groetjes van ons allemaal, de kuvaszfamilie uit Lommel.

Gepost door: Ellen | 08-04-09

laatste loodjes Hallo Fjerla,
Nou, alles lijkt er klaar voor hè? Je puppies kunnen komen. Spannend hoor zo'n eerste keer, of maak je je daar (als Pyr) niet druk om? Ik wens jou sterkte met de laatste loodjes, bijna is het nu zover!
Poot van Peluche.

Gepost door: Peluche | 13-04-09

De commentaren zijn gesloten.