18-02-09

DEKKING

Wat kan liefde mooi zijn.Nooit gedacht dat er tussen twee honden zoiets moois kan zijn.Vanaf ons eerste bezoek bij CHISTOU was al duidelijk dat ze elkaar heel leuk vonden.FJERLA kennende is ze niet zo'n flirt en kan nogal bitchig zijn naar reuen maar hij heeft haar echt verleid.Afgelopen zondag was het dan zover ik was zenuwachtig en had allerlei enge gedachten vond het zelfs banaal.Maar allemaal niets van dat.Het waren twee geliefde die elkaar weer terug zagen.CHISTOU was zo lief hij verleidde haar door achter haar oren te kroelen even later speelde ze weer vrolijk.Geen moment was hij opdringerig en liet haar leiden in dit verleidingsspel.Het was allemaal zo vertrouwd dat het moment supreme zelfs ontroerend was.Ik ben super blij met deze combinatie want een lievere reu voor mijn meisje had ik me niet kunnen wensen.Rudy en maddy dank je wel voor de gastvrijheid.U kunt nog pups reseveren. Liesbeth====================================================portret fjerlacoby3Ik ben eindelijk wat bekomen van mijn liefdesavontuur.Nooit gedacht dat het zo vermoeiend kon zijn.Die kriebels in je buik en dan ook nog een vrouwtje die iedere keer op haar roze wolk voorbij zweeft, abrupt stopt en dan stijf van de zenuwen staat.Ik heb mij daar eigenlijk niets van aangetrokken ik was met mijn gedachte heel ergens anders.Maar nu word ik nauwlettend in de gaten gehouden.Vandaag lag ik heerlijk languit op de bank wat denk je wat komt ze tepeltjes tellen is ze soms bang dat ik er niet genoeg zal hebben?Volgens mij was ze tevreden ze moest nog wel even aan mijn buikje luisteren.Denkt ze nu al echt dat ze ze kan horen!Ik heb altijd goed van al het eetbare af kunnen blijven als ze dat wilde maar nu kan ik nergens meer afblijven.Als ze nu hun blik afwenden zit het al in mijn maag ik kan het gewoon niet helpen.Natuurlijk word dit me vergeven want ik heb misschien wel puppy's in mijn buik.Ik heb last van mijn hormonen. Jaja, ik vind iedere uitleg goed het is gewoon lekker.Ik ga stoppen want ik hoor mijn bak en gisteren aten ze pasta dus waarschijnlijk krijgen wij nu ook.

19:42 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

:-) Fijn dat je onze gastvrijheid op prijs stelt. Jullie waren heel aangename gasten.

Gepost door: belgian pyr | 18-02-09

Proficiat !?!?!!!! Met zo'n prachtige ouders zien we met jullie uit naar de vermoedelijk schitterende puppy's !
(In de hoop er in juni eentje te kunnen komen
halen in Lommel...)
Succes !!! Lieve en Piet

Gepost door: Lieve en Piet Van Wanseele | 18-02-09

Hej Liesbeth en Fjerla, wat geweldig dat je zo'n knappe vrijer hebt gevonden. Ik vindt het een super lieve en knappe vent. Een mooi en vooral lief echtpaar. Graag volgen wij alles op de site hier. En ook komen we graag kijken naar de kleintjes. We duimen dat alles voorspoedig verloopt. Geweldig om naar uit te zien. Helaas hebben wij al vijf honden, maar anders ....... !!!! Groeten, Ellen en Lumikki.

Gepost door: Ellen | 19-02-09

Proficiat met deze eerste grote stap in het leven van Fjerla. En nu wordt het nog spannender. Wat zal het wachten lang duren.

Gepost door: Maud | 20-02-09

Proficiat!!!! Nu ongeduldig aftellen tot de pupjes er zijn (en dan kan het grote werk beginnen).

Grts.

Gepost door: Fango | 20-02-09

Hee zusje, gefeliciteerd! Ha die Fjerla, wat jofel dat ik Oom Lobbes word! Geweldig hoor, jammer dat je niet in de buurt woont dan konden we lekker keten met de kleintjes! Nu moet ik me behelpen met mijn tante Stef, zij heeft nog maar een klein staartje over want ik trek er vaak aan. Heel veel liefs en profiteer er lekker van de komende periode!! Groetjes van Lobbes

Gepost door: Lobbes | 05-03-09

De commentaren zijn gesloten.