05-01-09

GOED NIEUWS

Vanavond 02-02-2009 zijn mijn vrouwtje en het baasje van chistou de liefde van mijn leven in nederland naar de dierenarts geweest.Daar is hij gecontroleerd op patella en hoera ze zaten muurvast.Maar goed ook want ik ben met mijn loopsheid begonnen.Dus als alles goed gaat zal onze liefde half februari bezegeld worden.Jammer dat ik geen foto van het vrouwtje kan maken maar die zweeft op een grote roze wolk.Het is maar goed dat ze met rieky kan bellen voor raad en daad want anders had ik ook geen rust meer.Onze jarenlange droom lijkt nu toch echt uit te gaan komen.Als u een puppy van mij wil dan kunt u die bij mijn vrouwtje reserveren.Ik moet lekker rusten van het vrouwtje want ik zal mijn energie straks hard nodig hebben zegt ze. BILD0032 ===============================================================2004_0101pupsfreiadeel20039_editedDE EERSTE FOTO VAN FREIA EN JERGANS ELFTAL Er zijn nog enkele pups beschikbaar.Voor info klik op mijn fokker==========================================================NU NOG MEER GOED NIEUWS VANAF 26-01-2009 MAG IK MIJ OFFICIEEL HD VRIJ EN PATTELA VRIJ NOEMEN.==========================================================HELAAS IS ER NOG GEEN VOORUITZICHT WANNEER CHISTOU EN IK ONZE LIEFDE KUNNEN BEZEGELEN.========================================================== Zoals beloofd zal ik vertellen waarom ik op show-verlof ga.Enige tijd geleden mocht ik op een zondagmiddag mee, na een tijdje gereden te hebben stopte we en moest ik in de auto blijven.Terwijl het vrouwtje en rieky naar binnen gingen.Gelukkig duurde dit niet lang en mocht ik ook komen.En wauw liefde op het eerste gezicht.Wat een knappe kerel liep daar en zo beleefd en lief tot over mijn oortjes ben ik verliefd.Gelukkig was het vrouwtje ook helemaal weg van hem en daarom mag ik aan u voorstellen de toekomstige papa van mijn puppekinderen.CHISTOU DU MAS DE BEAUVOISINcoby20AMSTERDAM 1Onze liefde is pril maar zodra die bezegeld word laat ik het jullie weten.Als jullie vragen hebben kan je mijn vrouwtje mailen via de weblog.Intussen droom ik verder van mijn grote liefde.

20:22 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Proficiat Dag Fjerla,
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe liefde.
Het is wel een hele knappe jongen hoor.
We zijn hier heel benieuwd wat hier van komen gaat. Maar dat wordt vast vervolgd.

Maud en Noor(tje)

Gepost door: Maud | 05-01-09

We zijn benieuwd naar het vervolg van deze love-story.

E & C & F

Gepost door: Fango | 06-01-09

hoi
ik vindt dit mooie honden ik heb
altijd berner sennen hond gehad,echt heel lief
groetjes bompi en carine

Gepost door: cerinka | 07-01-09

Goed zo, zusje! Ha die Fjerla! Leuk dat je vlinders in je buik hebt, het is wel een knappe vent. Wordt ik eindelijk oom, da's weer eens wat anders! Liefs van Lobbes.

Gepost door: Lobbes | 11-01-09

Hej Fjerla, wat een mooi en goed nieuws allemaal aan het begin van 2009. We hopen dat alles geweldig leuk verder gaat. Succes met de loopsheid en de dekking in het verschiet. Wij blijven het volgen allemaal. Ook geweldig dat je nu zulke mooie gezondheidsresultaten hebt. Super hoor!
Groetjes, Ellen en Lumikki (en de rest natuurlijk)

Gepost door: Ellen | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.