30-11-08

EINDELIJK EEN UPDATE

Nee, nee ik was jullie niet vergeten maar mijn vrouwtje heeft het nogal druk gehaden helemaal alleen kan ik niet mijn blog updaten.Ik heb zoveel te vertellen ik hoop dat ik niets vergeet.Zoals jullie zien staan mijn showresultaten hiernaast.Ze zijn nogal wisselend maarja als het vrouwtje er niet helemaal bij is dan raak ik het spoor bijster.Maar sinds een zondag zitten we alle twee weer op het goede spoor.Na mijn reis naar scandinavie moest ik wel wennen dat ik niet meer alleen was, wat is het toch heerlijk om alle aandacht te krijgen.Ik moest die weer delen met de rest van de bende gelukkig houden ze genoeg van ons allemaal.Meestal breng ik mijn tijd spelend door en soms een enkele keer als ze niet opletten ga ik aan de wandel.Dan komt het baasje mij na met de bus en denkt dan ook nog dat ik bij hem instap.Ja doei want iets verderop zie ik het vrouwtje komen en die staat me met open armen op te wachten terwijl het baasje loopt te mopperen.Rennen en braaf het vrouwtje volgen naar huis. Op de clubmatch in veenendaal moest ik mee samen met mijn zus faith een kamertje in.Daar moest ik op tafel normaal mag dat nooit maarja.Gaat er een man aan mijn knieen friemelen en verteld het vrouwtje dat alles goed is patella vrij.Voor hun weer een reden om te kussen en blij dat ze waren het waren wel mijn knieen dames.Dan plotseling uit het niets verschijnt er een hekje in de slaapkamer deur.We worden met zijn alle verbannen uit de slaapkamer dus niks meer s'avonds of s'morgens even lekker tussen ze in liggen.De schuldige hiervan zijn sunny en moosje die namen zoveel plaats in in het bed dat baasje en vrouwtje geen plek meer hadden.Ook deze verandering hebben we overleefd en we zijn er nu aan gewend.Een paar weken geleden moest ik mee naar de dierenarts ik was helemaal niet ziek dus wat moest ik daar nou weer doen.Eerst kreeg ik een spuitje en ga compleet KO versufd word ik thuis wakker.Het vrouwtje fluisterd in mijn oor dat de foto's er perfect uitzagen en krijg ik een dikke knuffel.Zie ik dat goed en loopt er echt een traan over haar wang.Ja ik zie het goed en lik de traan weg.Gerustellend verteld ze dat dat van vreugde is en hoe blij ze met mij is niet alleen om mijn gezondheid maar gewoon om wat ik ben haar lieveling.Vorige week hebben we de eerste sneeuw gehad jongens wat een lol wat mij betreft mag er nog meer komen.Over twee weken heb ik nog 1 show dit jaar en dan ga ik even vrij nemen waarom dat lezen jullie de volgende keer.Nu ga ik even kijken of mijn plekje op de bank vrij is voor mijn schoonheids slaapje.AMSTERDAM 1

16:18 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Proficiat met je mooie uitslagen, zowel op show als de rest. Je beseft niet half hoe gelukkig je jezelf daarmee mag prijzen!

Gepost door: Fango | 06-12-08

Geweldig! Hoi Liesbeth, gefeliciteerd met het geweldige resultaat op de Winner. Ja, het was een genot om jullie samen in de ring te zien. Een prachtig handlen van jou Liesbeth. Blij dat ik erbij was. Geniet van je roedel en houdt ze onder de duim. Werk zat dus. Veel groetjes van alle witten en mijzelf. Ellen.

Gepost door: Ellen | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.