11-07-08

reis naar scandinavie

Eindelijk is het dan zover we vertrekken naar scandinavie.Al een paar dagen stond er zo'n groot ding bij ons op de plaats en het vrouwtje propte er van alles in.Mijn bakken mijn show spullen gaan we soms op wereldreis.Vrijdagmiddag ALLEMAAL INSTAPPEN!!!!!!!!! scandinavie 003 Zoals jullie op de foto zien werd ik vorstelijk vervoerd, alleen het eten was niet je van het.Gelukkig was het baasje er ook nog.Die vond dat ik moest eten het maakte niet uit wat.Dus heb ik daar heerlijk van geprofiteerd ik at alleen wat IK lekker vond. scandinavie 015 Zondagmorgen kwamen we aan bij ALTA COLINA nou als je je iets moet voorstellen bij het paradijs dan komt dit aardig in de buurt. scandinavie 021 Er waren 20 pyreneese berghonden die zondag veelal familie ooms en tante's teveel om op te noemen.s'Maandags ben ik met het vrouwtje de berg achter alta colina op geklauterd. scandinavie 037 Daar heb ik bewezen een echte pyr te zijn.Het vrouwtje wist niet meer hoe ze het beste naar beneden kon gaan.Ze heeft mij toen voorop gestuurd en ik heb haar veilig naar beneden geleid.Dinsdag was het tijd om richting stockholm te gaan. scandinavie 054scandinavie 056 s'Avonds zijn we gestopt bij een kleine camping aan een meer, waar je heerlijk kon wegdromen over alles wat je al had meegemaakt. scandinavie 071 Donderdag s'morgens moesten we om 5 uur opstaan, iedereeen die mij een beetje kent weet dat ik geen ochtendhond ben.Showtime het vrouwtje stond stijf van de spanning vooral omdat de keurmeester zeer streng bleek te zijn.Ze stuurde zonder pardon in de kampioensklasse er honden uit met een geel lintje.Dat is minder dan een goed.Eindelijk waren wij aan de beurt ik heb het vrouwtje nog nooit zo nerveus gezien. scandinavie 084 Ik kreeg een blauw lintje dat is een goed teleurgesteld moeste wij de ring verlaten.Maar getroost door het feit dat andere pyr liefhebbers rond de ring dat ik meer verdiend had vertrokken we naar de camping.Waar het feit gevierd moest worden dat mijn papa 2 beste reu in de kampioensklasse was geworden en het reserve cacib had gehaald.Beate,berit ,arne en enya waren er ook en het werd weer een beregezellige avond.Op vrijdag was daar dan het onvermijdelijke afscheid nemenmet de belofte dat we zeker nogeens terug komen.Nou wat mij betreft mogen we morgen vertrekken mijn koffertje staat klaar. scandinavie 048scandinavie 030scandinavie 031

14:44 Gepost door Fjerla in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

ik wens jullie een heel mooie reis.

Gepost door: viv | 12-07-08

Heej Fjerla,

Zo te lezen heb je een geweldige vakantie gehad, hier ben ik blij dat alles weer terug op veilige bodem is!

Dikke kus voor jou en je soortgenoten

Gepost door: Judith | 12-07-08

Hey Fjerla,

Je moet tegen je bazinnetje zeggen dat ze minder nerveus moet zijn als jullie in de showring staan. Mijn baasje was vroeger ook altijd heel nerveus en dat werkte op mijn systeem. Ik heb hem toen gezegd dat hij niet zo nerveus mocht zijn en sindsdien doe ik het veel beter tijdens de show.

Dikke berepoot van Fango.

Gepost door: Fango | 14-07-08

Hej Fjerla, zo aan de foto's te zien hebben jullie een fijne tijd gehad. Voor mijn ben je mijn uitmuntende vriendinnetje hoor! Hartstikke leuke foto's op je blog.
Groetjes, Lumineefoei.

Gepost door: Lumikki | 20-07-08

De commentaren zijn gesloten.